Cum să nu slăbești

Astăzi m-am trezit cu o foame de lup. De pe la 5 dimineața simțeam stomacul lipit de șira spinării și chiuia precum lupii în pădure sub clar de lună plină. Concluzia: m-am trezit cu gândul la mâncare. După o porție de cereale integrale cu iaurt grecesc și un ceai îndulcit cu zahăr brun, am pornit la porția de mișcare pentru mai bine de 2h prin oraș, hai-hui. Cum mersul pe jos face piciorul frumos, așa și aerul rece și ninsoarea îți fac poftă de mâncare. Ce mai de colo-colo, am mâncat bine astăzi. Și fructe și legume și ceaiuri și lăptic și fructe confiate, nelipsita pătrățică de ciocolată neagră și pâinea cu semințe făcută în casă. Astăzi am contemplat de cele mai multe ori ce este în frigider, eu și frigiderul chiar ne-am împrietenit, deși nu vrea să schimbe meniul.

La capitolul exercitii fizice am mai adăugat 30 de abdomene (mă simțeam cu musca pe căciulă și am zis să recuperez) și vreo 30 de genoflexiuni. Parcă încep să mișc nițel. Păcat că nu am apucat să mă măsor. La ora asta cu toată lumea acasă și un pui mic care doarme, nu mă apuc de măsurat. Poate mâine. 😀 Trăiască ziua de mâine!

Deci nu slăbiți ca mine, fiți consecvenți! Când ai un bebe mic care te solicită suficient de tare încât să uiți dacă te-ai spălat pe față și să te speli de 2 ori, mai uiți și ce ți-ai propus. Însă pantalonii, of, da, pantalonii, blugii preferați în care arătai atât de bine, ei bine ei nu te lasă să uiți. Măsurătoarea cea mai eficientă care nu greșeste niciodată. Cum i-ai pus pe tine „‘țipă” și te atenționează să nu mai visezi la prăjiturele și alte minunății.

When in doubt try on your favourite pair of jeans, they will make a better mirror than anything else! Ajungem noi și acolo.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s