Diversificare – Ziua 6

Astăzi a fost a III-a zi de măr cu morcov: prima zi cu morcovul fiert la aburi și mărul crud dat pe răzătoare, a doua zi mărul și morcovul la aburi și astăzi ambii copți la cuptor. Dintre cele 3 variante mie mi-a plăcut cel mai mult cum a ieșit astăzi, pe locul doi ar fi morcovul la abur și mărul crud. Mărul la abur nu are niciun gust. Sau poate l-am lăsat eu prea mult, nu m-ar mira.

Ce am concluzionat este că mamele se îngrașă pentru că mănâncă tot ce rămâne de la puii lor. 😛

După cum ziceam astăzi am copt jumătate de morcov și un măr Pink Lady ca soi, organic cică. I-am scos cotorul și l-am pus lângă morcovete într-o tavă de silicon. În 25 de min erau gata. Textura nu chiar de piure, dar Luca a fost cât se poate de încântat.

Înainte de masă a gustat și un pic de pepene cantaloupe, l-a luat singur cu mânuța, deși îi aluneca, nu s-a lăsat până ce nu a supt vreo 2 feliuțe. Abia aștept să vedem cu reacționează și la interacțiunea cu celelalte legume mai puțin dulci, dar nu mai puțin aromate.

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s