Zilele sănătății cuplului – Zilele alăptării

ZILELE SANATATII CUPLULUI-ZILELE ALAPTARII
“Un Nou Concept de Ingrijire”
care va avea loc in data de 26 Octombrie 2012 orele 9:30 – 15:30
la Biblioteca Academiei Romane, amfiteatrul I. E. Radulescu, Calea Victoriei nr. 125

Intrarea este libera iar invitatiile vor fi onorate in limita locurilor disponible. Cei interesati sunt rugati sa se inscrie la tel: 0720 663 059 sau la mail attctconferinte@gmail.com
Detalii despre conferinta:
http://www.attct.ro/consultanta-lactatie/invitatie-conferinta.html

Workshopul Alaptarea-un privilegiu, nu o obligatie va fi sustinut chiar de doamna Georgeta Musat, moasa, specialist atestat international in alaptare.

‘Conferinta „Zilele sanatatii cuplului. Zilele alaptarii” este un eveniment dedicat pregatirii nasterii si sustinerii alaptarii.

Dezbaterea isi propune sa gaseasca solutii pentru problemele cu care se confrunta atat proaspetele si viitoarele mamici, cat si furnizorii de servicii medicale, oferind informatii de ultima ora asupra progreselor inregistrate in medicina si cercetare, dar si atragand atentia asupra numarului ingrijorator de mamici care aleg sa nu isi alapteze bebelusii, nefiind informate corespunzator.

Evenimentul se adreseaza nevoilor de sprijin si informare corecta asupra cailor de nastere si de rezolvare a problemelor alaptarii.

Asociatia Totul pentru Tine si Copilul Tau in colaborare cu specialistii au pus bazele unui „Nou Concept de Ingrijire” care sa vina in sprijinul proaspetilor parinti, furnizandu-le, pe langa informatiile medicale, informatii juridice, precum si concepte legate de traditiile si spiritualitatea romaneasca.

In cadrul conferintei isi vor sustine lucrarile, specialisti recunoscuti in obstetrica-ginecologie, pediatrie, psihologie, istorie, teologi, precum si reprezentanti ai altor asociatii si ai autoritatilor (avocati).’

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s