Homo-sapiens-cavalerius

Locurile cele mai bune pentru a ochi un Homo-sapiens-cavalerius sunt evident mijloacele de transport în comun, unde acest specimen pe cale de dispariție se ascunde timid în spatele aifonului, revistei cancan sau a ziarului libertatea. Chiar și la vedere, acesta are o privire pierdută, pe semne se gândește la surații lui de mult apuși în bătălia cu bunele maniere. La fel de bun este și locul de muncă, unde îl găsim savurând o țigară și așteptând colegele de breazlă să îi țină ușa.

Homo-sapiens-cavalerius a fost pentru ultima dată observat în stare pură spre sfârșitul secolului XVIII, începuturile secolului XIX. Pe atunci, se distingea printr-un joben pe care îl utiliza la salutarea specimenelor de sex feminin, prin ținerea ușilor, răbdarea cu stoicism a statului în picioare în favoarea sexului frumos și salutarea respectuoasă a acestora. Odată cu distrugerea climatului său natural și modernizarea locurilor pe care acest rar specimen le frecventa, putem întâlni în zilele noastre cam unul la 100 de exemplare.

Mai mult, în urma unor studii îndelungate, s-a observat tendința exemplarelor femelelor de a prelua această caracteristică, numită cavalerism, față de suratele mai înaintate în vârstă, cu pui în brațe și chiar față de foștii cavaleri, cedând cu mărinimie din drepturile lor.

Un specimen reprezentativ al acestei categorii, a fost surprins într-o zi ploioasă în aglomeratul tramvai 41. Masculul ocupa un loc în poziție șezut în timp ce femelele încercau a-și menține echilibrul. Vârsta acestui specimen era cuprinsă între 35-45 de ani, podoaba capilară, deși dată cu substanțe diferite, era clar o coamă a trecutului. Pantalonii scurți și mult prea mulați ai acestuia denotă faptul că este totuși în putere iar converșii și șosele scurte faptul că nu are o familie și este în căutarea unei partenere.

În jurul acestui mascul vibrează o groază de femele, de vârste diferite. Ne atrage atenția o femelă gestantă. Masculul nu arată niciun interes față de aceasta și ignoră complet instinctul de cavalerism.

Putem declara că pe zi ce trece despre această caracteristică, odată atât de populară, dorită și cătată și în zilele noastre de către femelele acestei specii, este în curs de dispariție completă.

Urăm mult succes suratelor în căutări!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s