Gomaj cu miere

De ceva timp mă tot chinui cu produsele cosmetice de pe piață. Ba conțin toți parabenii de pe lume, ba îmi lasă pielea uscată. Cel mai rău este apația petelor de dupa mască sau gomaj.

Cea mai bună și ieftină soluție, care lasă o piele moale și catifelată am găsit-o demult pe un site, nu mai știu pe unde.

Când îți simți pielea îmbuibată de praf sau tenul ușor uleios poți face cu încredere masca următoare de gomaj. Ia 2 aspirine, acoperă-le cu 2 picături de lapte (sau apă) și lasă-le 2-3 minute. Acestea se vor dizolva fără a necesita fărâmițare prealabilă. Amestecă-le cu o linguriță de miere și aplică masca rezultată pe față și gât. După 15 minute în care trebuie să reziști tentației de a linge mierea de pe față, clătește cu apă călâie din abundență, masând ușor.

Lasă o piele tare moale! Aspirina ajută și la regenerarea pielii și a urmelor de acnee. Nu recomand utilizarea frecventă. O dată pe săptămână ar trebui să fie suficient. Dacă aspirina nu e privită cu ochi buni, se poate înlocui la fel de bine cu o linguriță de mălai.

Efect garantat la îndemâna oricui. ^^

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s